martes, 20 de diciembre de 2016

Valoració i resum de la sortida a Terrassa

Hem realitzat una soritda a Terrassa on hem pogut visitar alguns edificis de l'època Modernista.

El nostre recorregut a començat per la Casa Alegre, una casa feta per Melcior Viñals al segle XIX i reformada al 1912. Es troba a Terrassa i avui dia és un museu.














Després hem continuat caminant fins arribar a l'actual ajuntament de Terrassa. El arquitecte de la qual es Lluís Monconill. És un edifici d'estil gòtic fet al 1903 situat al centre de Terrassa, Barcelona.

















A continuació, hem fet un ull rápid al Mercat de l'independencia, situat al costat de l'Ajuntament, a Terrassa. Dissenyat per Melcior Viñals. Estil Modernista i inagurat al 1908.
















Ara pasem a un famós restaurant (Viena) instal·lat al que va ser la Societat General de l'electricitat. El seu arquitecte va ser Lluís Muncanill i es va posar en marxa al 1908. Esta situat al centre de Terrassa.


















I per finalitzar, hem acabat a la Masia Feixa. Un edifici Modernista construida al 1896. Els arquitectes de la qual són Luís Muncunill i Parellada. Ara és un conegut muesu envoltat per un gran i bonic parc ple de jardins. Esta situada a Terrassa.




No hay comentarios:

Publicar un comentario